Press Reviews

Popovici Nitu & Asociatii, avocatii Immofinanz în proiectul Maritimo Shopping Center

Bizlawyer, 08 Noiembrie 2011

Echipa care s-a ocupat de dezvoltare și închiriere a inclus 6 avocați, fiind coordonată de Valentin Creața, partenerul care coordonează practica de Dezvoltare Imobiliră.

PNSA

Compania austriacă Immofinanz, cel mai mare investitor imobiliar de pe piața locală, a lucrat cu avocații firmei Popovici Nițu & Asociații la achiziția, finanțarea, dezvoltarea și închirierea Maritimo Shopping Mall din Constanța.

Investiția, realizată cu circa 100 milioane de euro, a fost inaugurată oficial la sfârșitul lunii trecute. "Am lucrat mult pentru deschiderea Maritimo Shopping Center, pe care îl consideram a fi unul dintre cele mai moderne mall-uri din tara. Sunt convins ca va deveni noul loc preferat al constantenilor", a afirmat cu acea ocazie Eduard Zehetner, reprezentantul Immofinanz.

Toate fazele proiectului au fost asistate de avocații firmei Popovici Nițu & Asociații.

Echipa care s-a ocupat de dezvoltare și închiriere a inclus 6 avocați, fiind coordonată de Valentin Creața, partenerul care coordonează practica de Dezvoltare Imobiliră.

Achiziția de la Trigranit a fost coordonată de Florian Nițu, iar finanțarea de la OTP Bank Nyrt. de către Alexandru Ambrozie, unul dintre partenerii Popovici Nițu & Asociații care coordonează practicile de Drept Bancar & Finanțări, Piețe de Capital și Taxe.

Printre cei mai importanți retaileri ai Maritimo Shopping Center din Constanța se numără grupul Inditex (4.500 mp) - cu mărcile Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho si Massimo Dutti - H&M, C&A (1.800 mp), New Yorker (1.200 mp), Domo, Flanco, Humanic, Takko sau Pure Health & Fitness. Lista celor mai importanți chiriași ai mall-ului cuprinde hipermarketul Cora, cu o suprafață de vânzare de 4.500 mp, Cinema City, cu șase săli, precum și retailerii C&A, New Yorker, Deichmann, Takko, Leonardo, LC Waikiki, Domo, House of Art, San Francisco, Fox, Douglas, Centrofarm, Orsay, Best of Bowling si Kenvelo, Jeans Club.

Immofinanz așteaptă venituri de 6 milioane de euro în primul an pentru Maritimo Shopping Center.

Prezent la inaugurare, primarul Constanței, Radu Mazăre, a precizat că Primăria Constanța nu a investit niciun ban în amenajările din exteriorul noului centru comercial.

Portofoliul Immofinanz Group pe piața românească include 50 de proprietăți, în special spații comerciale și cele destinate birourilor, valoarea totală a investițiilor fiind de aproape 900 milioane de euro. Mai mult >>

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional