Press Reviews

Grupul francez Auchan aduce în România un nou format care promite să schimbe viața de zi cu zi a clienților. Supermarketul va fi deschis la "kilometrul 0 al comerțului din Bucureşti"

Ziarul Financiar | 5 August 2017

Grupul francez Auchan aduce un nou format în România şi va deschide până la finalul anului primul său supermarket în Bucureşti, într-o locație emblematică pentru comerțul local, Centrul Comercial Bucur Obor.

PNSA

Auchan Retail România şi Bucur Obor au semnat un contract de închiriere în acest sens, pentru o suprafață de vânzare de aproximativ 2300 mp.

“Suntem bucuroşi să anunțăm semnarea parteneriatului cu Bucur Obor SA, parteneriat care ne va permite să facem încă un pas în direcția dezvoltării comerțului nostru de proximitate. Oferta supermarketului Auchan va acoperi toate nevoile de zi de zi ale clienților noştri. Dorința noastră este, ca prin intermediul acestui proiect să aducem diferența Auchan şi în zona Obor - kilometrul 0 al comerțului din Bucureşti”, a spus Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.

Lanțul francez s-a extins în România pe zona de hipermarket, iar din acest an a intrat şi pe segmentul magazinelor de proximitate, cu brandul MyAuchan, în parteneriat cu Petrom SA.

În prezent, Auchan România numără 33 hipermarketuri şi 4 magazine de proximitate My Auchan, deschise în stații Petrom.

Centrul Comercial Bucur Obor a fost deschis în anul 1975.

Casa de avocatură Popovici Nițu Stoica & Asociații au oferit consiliere Auchan in lansarea acestui segment de piață.

Sursă: Ziarul Financiar
Autor: Roxana Rosu

Articol publicat în ediția tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.08.2017

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional