Press Reviews

Avocații Popovici Nițu Stoica & Asociații au asistat Auchan într-o fuziune complexă. Retailerul francez preia 6 societăți cu o valoare contabilă a activelor de peste 135 mil. €

BizLawyer | 22 Ianuarie 2018

Din echipa PNSA coordonata de Irina Ivanciu (Avocat Colaborator Coordonator) au mai facut parte Ioana Avram si Dragos Iamandoiu (Avocati Colaboratori) precum si Mihaela Pohaci (Asociat PNSA Tax SRL).

Avocații Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA) au finalizat cu succes o operațiune de fuziune complexă, prin care Auchan România a preluat prin absorbție 6 societăți comerciale. Proiectul a ajuns la final în ianuarie 2018.

PNSA
Avocații Popovici Nițu Stoica & Asociații au asistat Auchan într-o fuziune complexă. Retailerul francez preia 6 societăți cu o valoare contabilă a activelor de peste 135 mil. €

În cadrul fuziunii, Auchan România a preluat activele și pasivele entităților implicate, acestea din urmă fiind dizolvate fără lichidare.

Cele 6 societăți absorbite erau proprietarele a 11 centre comerciale Auchan Hyper din București și din țară (Timisoara, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiesti, Constanta, Galati), valoarea contabilă a activelor preluate de Auchan în cadrul fuziunii fiind de peste 135 milioane de euro.

Din echipa PNSA coordonată de Irina Ivanciu (Avocat Colaborator Coordonator) au mai făcut parte Ioana Avram și Dragos Iamandoiu (Avocați Colaboratori) precum și Mihaela Pohaci (Asociat PNSA Tax SRL).

Cu 11.000 de angajati și o cifra de afaceri ce depaseste un miliard de euro, Auchan este unul dintre principalii jucători pe piața locală de retail.

Grupul francez Auchan, cunoscut pentru lanțul de hipermarketuri cu acelaşi nume, lucrează în mod tradițional cu avocații PNSA, aceștia asistând retailerul în toate proiectele mari de pe piața locală.

Autor: A. D.
Sursă: BizLawyer

Articol publicat în ediția online a BizLawyer din data de 22.01.2018

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional