News

Mediafax Talks about Competition

București, 28 noiembrie 2012

Mediafax Talks about Competition 5
28 noiembrie 2012, ora 9:30 - Hotel Radisson BLU, Sala Atlas 2

Mediafax Conferences

 

Partener eveniment: Popovici Nițu și Asociații

Agentia de presă Mediafax și Consiliul Concurenței organizează conferința Mediafax Talks about Competition, în data de 28 noiembrie 2012, la hotel Radisson Blu, sala Atlas, începând cu ora 9.30. Aflată la cea de-a V-a ediție, această conferință suprinde, ca de fiecare dată, cele mai importante aspecte legate de concurentă. Astfel top managerii și directorii jurdici au ocazia sa afle noutățile, precum și despre importanța și rolul concurenței pentru mediul de afaceri, despre rolul consultantului pentru o înțelegere şi aplicare cât mai bună a normelor concurenței.

Conferința se va desfășura sub forma unei mese rotunde, pentru a permite o cât mai mare interactivitate. Ne vom concentra asupra unor teme ce vor evidenția legatura dintre concurență și mediul de afaceri, dar și concurența și activitatea autorităților centrale și locale.

Conferința va reuni aproximativ 160 de participanți dintre care, reprezentanți ai Consiliului Concurentei, ai autorităților publice centrale și locale, ANPC, ANCOM, reprezentanți ai Ministerului Justiției, specialistii şi practicienii din domeniul concurentei, managementului, administratiei publice, reprezentanți la nivel de top management şi consilieri juridici din cadrul companiilor active în toate industriile, reprezentanti ai camerelor de comerț, ai ambasadelor, bancheri, consultanți și mass-media.

Lectori

Silviu STOICA – Partener Popovici Nițu & Asociații

 

Program și detalii: Conferinta Mediafax Talks about Competition 5

 

Valid XHTML 1.0 Transitional