News

Concurs de eseuri având tema
“Protejarea conținutului postat în online din perspectiva Dreptului Proprietății Intelectuale”

6 - 29 Aprilie 2022

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, Popovici Nițu Stoica & Asociații lansează o provocare tuturor studenților Facultăților de Drept.

PNSA Conference  

REZULTATE - UPDATE 29.04.2022

Locul I: Dumitru-Pisaltu Elena (Anul IV - Facultatea de Drept, Universitatea din București) cu lucrarea "Drepturile de autor si conținutul încărcat pe YouTube din perspectiva Directivei Copyright"

Locul II: Grec Antonia (Anul I - Facultatea de Drept, Univ. "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca) cu lucrarea "#saveyourinternet – Salvarea internetului sau condamnarea originalității?"

Locul III: Popa Georgiana Maria (Masterand Dreptul European și Dreptul Național al Afacerilor, Facultatea de Drept, Univ. "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca) cu lucrarea "De la offline la online. O privire de ansamblu asupra implicațiilor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului postat în mediul online"

ETAPELE CONCURSULUI

26 APRILIE 2022: Termen limita pentru transmiterea lucrărilor la adresa: ioana.avram@pnsa.ro
29 APRILIE 2022: Anunțarea câștigătorilor

PREMII ACORDATE

Locul I: 400 €
Locul II: 300 €
Locul III: 200 €

La premiile menționate se vor adăuga stagii de practică în cadrul Popovici Nițu Stoica & Asociații, precum și alte materiale, conform Regulamentului concursului.

Valid XHTML 1.0 Transitional