Press Reviews

Platforma Roca Investments a intrat în acționariatul BICO Industries. Popovici Nițu Stoica & Asociații, alături de Bico Industries și de acționarul majoritar, Dl. Mihai Bîrliba

Legal Marketing | 6 octombrie 2020

Platforma Roca Investments, parte a Impetum Group, a intrat în acționariatul BICO Industries, producător de plasă din fibră de sticlă, cu o participație de 30%.

PNSA
Echipa PNSA a fost coordonată de Silviu Stoica, Partner alături de Ruxandra Petcu, Associate.

În această tranzacție Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA) a asistat Bico Industries și pe acționarul majoritar, Dl Mihai Bîrliba. Echipa PNSA a fost coordonată de Silviu Stoica, Partner alături de Ruxandra Petcu, Associate.

Roca Investmens este o societate de tip holding, care oferă servicii pentru revitalizarea business-ului și antreprenoriatului românesc, pentru crearea de branduri noi și recondiționarea de branduri aflate în dificultate, prin investiții în societăți aflate în dificultate și asigurarea unui management specializat. A fost creată de CITR Group împreună cu Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, frații Pavăl, proprietarii Dedeman, și producătorul de vagoane Astra Rail Industries din Arad, pentru restructurarea și dezvoltarea companiilor aflate în dificultate.

BICO, controlată de Mihai Bîrliba, pe piață din 2006, este o companie cu capital românesc care produce și comercializează produse auxiliare necesare construcțiilor (țesături apretate din fir de fibră de sticlă pentru armarea tencuielilor, plase nețesute de fibră de sticlă pentru hidroizolații, colțare din PVC și aluminiu cu plasă). Bico este controlată de Mihai Bîrliba, care deține 99,66% din capitalul social. BICO are o cotă de piață estimată la 35% la nivel național și de 5% în Europa.

Articol publicat în ediția online a Legal Marketing din data de 06.10.2020

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional