News

PNSA susține juridic Turneul Internațional Stradivarius

Septembrie 2020

Popovici Nițu Stoica & Asociații susține și în acest an Turneul Internațional Stradivarius, asigurând deopotrivă și serviciile juridice necesare pentru organizarea acestuia.

PNSAPNSA susține juridic Turneul Internațional Stradivarius

Turneul Internațional Stradivarius 2020 „PIAZZOLLA 99” propune, la 99 de ani de la naşterea muzicianului Astor Piazzolla, o călătorie muzicală unică oferită de violonistul Alexandru Tomescu - Vioara Stradivarius Elder Voicu și artistul argentinian de bandoneon, Omar Massa, în cadrul a 12 concerte în aer liber în România în perioada 3 – 20 septembrie.   

Aflat la a XIII-a ediție, Turneul Internațional Stradivarius a fost inițiat şi susținut în fiecare an de către violonistul Alexandru Tomescu.

***

Popovici Nițu Stoica & Asociații susține cu entuziasm proiecte de cercetare-dezvoltare, ştiințifice, culturale sau artistice, într-un cadru mai larg, programatic, de recuperare și promovare a valorilor românești autentice, de patrimoniu cultural, dar şi natural.

Suntem constant alături de artişti români, în toate formele de exprimare, de la Alexandru Tomescu şi proiectele sale Balada sau Stradivarius la Henri Mavrodin şi misiunea de recuperare a memoriei culturale a Atelierelor de Creație Pangratti.  Susținem deopotrivă proiecte sociolo-antropologice sau etnografice, precum proiectul Romania. După 30 aflat în prezent în stadiu de ‚teren’ în întreaga țară, sub coordonarea profesorului Mirel Bănică.

După extraordinarul ecou local şi internațional obținut de proiectul România Neîmblânzită, la care cu onoare şi mandrie a participat ca partener principal,  Popovici Nițu Stoica & Asociații a susținut recent inițiativa Norei Anghelescu, de descoperire şi valorizare adecvată a unei părți de patrimoniu natural național, atât de puțin cunoscute.

Încă de la înființarea sa, în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații s-a implicat activ în numeroase proiecte stiintifice, culturale sau artistice, sprijinind cercetatori romani, artiști contemporani sau misiuni de recuperare a memoriei culturale românești sau patrimoniului natural. În mod particular, PNSA înțelege că cercetare-dezvoltare rolul promotorilor și al sponsorilor este esențial și este mândră să și-l asume ca pe o responsabilitate față de comunitate.

Popovici Nițu Stoica & Asociații continuă astfel o lungă tradiție a avocaturii românești, în sprijinul creației artistice locale.

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional