News

POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII o cooptează pe Raluca Rusu Asociat în PNSA Tax

1 Octombrie 2020

POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII anunță cooptarea în asocierea PNSA Tax a Ralucăi Rusu începând cu 1 octombrie 2020.

PNSA

Raluca Rusu, Tax Partner PNSA Tax

Raluca este alături de echipa PNSA Tax de peste 10 ani și dispune de experiență semnificativă în cele mai variate problematici fiscale – în domeniul impozitării directe și indirecte, în fiscalitatea fuziunilor și achizițiilor, în proiecte de revizii fiscale și due diligence, pentru clienți din principalele sectoare economice. De asemenea, Raluca a coordonat proiecte de asistență și reprezentare în numeroase inspecții și proceduri fiscale.

Raluca deține o diplomă de licență în Economie de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România.

Suntem foarte încântați de cooptarea Ralucăi în parteneriatul nostru. Prin promovarea ei, PNSA Tax marchează o etapă esențială în strategia sa de dezvoltare pe termen lung. Suntem nerăbdători să continuăm colaborarea cu Raluca Rusu și excelenta echipă a PNSA Tax”, a declarat Florian Nițu, Avocat Asociat Coordonator.

Înființată în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. Popovici Nițu Stoica & Asociații grupează peste 80 de avocați și consultanți, din care 16 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional