News

PNSA continuă parteneriatul juridic cu Turneul Internațional Stradivarius

Iunie 2021

Popovici Nițu Stoica & Asociații susține și în acest an Turneul Internațional Stradivarius, iniţiat şi susţinut în fiecare an de către violonistul Alexandru Tomescu, asigurând deopotrivă și serviciile juridice necesare pentru organizarea acestuia.

PNSAPNSA continuă parteneriatul juridic cu Turneul Internațional Stradivarius

Turneul Stradivarius 2021, aflat la a XIV-a ediţie, își propune să continue să conecteze muzica cu publicul, printr-o transcripție pentru vioară și pian a celebrei “ODA BUCURIEI” (Simfonia a 9-a) de Ludwig van Beethoven, în cadrul a 12 concerte în 10 localități din România în perioada 25 iulie - 10 august.   

***

Popovici Nițu Stoica & Asociații susține cu entuziasm proiecte de cercetare-dezvoltare, ştiinţifice, culturale sau artistice, într-un cadru mai larg, programatic, de recuperare și promovare a valorilor românești autentice, de patrimoniu cultural, dar şi natural.

Suntem constant alături de artişti români, în toate formele de exprimare, de la Alexandru Tomescu şi proiectele sale Balada sau Stradivarius la Henri Mavrodin şi misiunea de recuperare a memoriei culturale a Atelierelor de Creaţie Pangratti. Susţinem deopotrivă proiecte sociolo-antropologice sau etnografice, precum proiectul România. După 30 aflat în prezent în stadiu de ‚teren’ în întreaga ţară, sub coordonarea profesorului Mirel Bănică.

După extraordinarul ecou local şi internaţional obţinut de proiectul România Neîmblânzită, la care cu onoare şi mândrie a participat ca partener principal, Popovici Nițu Stoica & Asociații a susţinut recent iniţiativa Norei Anghelescu, de descoperire şi valorizare adecvată a unei părţi de patrimoniu natural naţional, atât de puţin cunoscute.

Încă de la înființarea sa, în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații s-a implicat activ în numeroase proiecte științifice, culturale sau artistice, sprijinind cercetători români, artiști contemporani sau misiuni de recuperare a memoriei culturale românești sau patrimoniului natural. În mod particular, PNSA înțelege că cercetare-dezvoltare rolul promotorilor și al sponsorilor este esențial și este mândră să și-l asume ca pe o responsabilitate față de comunitate.

Popovici Nițu Stoica & Asociații continuă astfel o lungă tradiție a avocaturii românești, în sprijinul creației artistice locale.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional