News

PNSA desemnată "Best Real Estate Law Firm of the Year" la CIJ Awards

12 Decembrie 2022

Popovici Nițu Stoica & Asociații a fost desemnată drept Cea mai Bună Firmă de Avocatură a Anului în tranzacții și dezvoltări imobiliare în cadrul galei CIJ Awards, organizată pe data de 8 decembrie 2022 la Hotelul Radisson Blu în București.

PNSAPNSA a fost desemnată drept Cea mai Bună Firmă de Avocatură a Anului în tranzacții și dezvoltări imobiliare în cadrul galei CIJ Awards

Premiul recunoaște excelenţa Popovici Nițu Stoica & Asociații în tranzacții și dezvoltări imobiliare. Pe parcursul anului 2022, PNSA a oferit consultanță în unele din cele mai importante proiecte imobiliare în România.

PNSADin partea PNSA la ceremonia de înmânare, Florian Nițu - Managing Partner, Ioana Șampek - Partner and Valentin Creața - Partner

***

Înființată în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. Popovici Nițu Stoica & Asociații și PNSA Tax grupează peste 70 de avocați și consultanți, din care 15 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional