News

Noi Avocați Colaboratori Coordonatori în cadrul PNSA

19 septembrie 2023

Popovici Nițu Stoica & Asociații are plăcerea de a anunța promovarea lui Alexandru Stan (Arbitraj Internațional, Drept Societar & Comercial) și a lui Răzvan Alexandru Popa (Litigii, Restructurare & Insolvență, Taxe) în poziţii de Avocaţi Colaboratori Coordonatori.

PNSANoi promovări în cadrul PNSA în poziții de Avocați Colaboratori Coordonatori.

Alexandru Stan s-a alăturat echipei PNSA în anul 2013, fiind implicat de atunci în proiecte de arbitraj internațional și litigii comerciale. Alexandru are o experienţă semnificativă în proceduri de arbitraj în sectoare precum construcții, energie și drept comercial. Alexandru este, de asemenea, membru în Consiliul de administraţie al asociației profesionale a tinerilor practicieni români în domeniul arbitrajului Young Romanian Arbitration Practitioners (YRAP), unde acționează în calitate de Coordonator de Grupuri de Lucru, precum și membru al Subcomitetului European al the Campaign for Greener Arbitrations.

Răzvan Alexandru Popa s-a alăturat echipei PNSA în anul 2014. Răzvan are o experienţă semnificativă în domeniul litigiilor fiscale și administrative, cu accent pe disputele cu autorități de reglementare și pe cele derivând din implementarea proiectelor finanțate din fonduri UE. De asemenea, Răzvan asigură reprezentare juridică în faţa instanțelor cu privire la diverse probleme comerciale și proceduri de insolvență.

"Suntem foarte mândri de performanțele excelente ale acestora și de angajamentul lor față de Firmă și clienții noștri", a declarat Florian Niţu, Avocat Asociat Coordonator.

Înființată în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. Popovici Nițu Stoica & Asociații și PNSA Tax grupează peste 70 de avocați și consultanți, din care 15 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional