News

Camelia Pătrașcu cooptată în asocierea Popovici Nițu Stoica & Asociații

10 Ianuarie 2024

Popovici Nițu Stoica & Asociații anunță cooptarea în asociere a Cameliei Pătrașcu începând cu 1 ianuarie 2024.

PNSA

Camelia Patrascu, Avocat Asociat Popovici Nițu Stoica & Asociații

Camelia Pătrașcu a devenit Avocat Asociat în cadrul Grupului de Practică de Litigii, dispunând de o experiență semnificativă și o înțelegere aprofundată a serviciului avocațial.

Camelia a fost implicată în proceduri judiciare complexe, cu un accent deosebit pe litigii în domeniul construcțiilor și al infrastructurii. De asemenea, Camelia asistă în contracte și reprezintă clienți în proceduri litigioase din domeniul achizițiilor publice, FDI și concurență.

"Suntem foarte încântați de cooptarea Cameliei în asocierea PNSA. Avem valori profesionale comune și ne ghidăm după aceleași principii etice. Îi mulțumesc pentru contribuția ei la dezvoltarea practicii noastre de Litigii și îi doresc mult succes în noul rol!", a declarat Florian Niţu, Avocat Asociat Coordonator.

Înființată în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. Popovici Nițu Stoica & Asociații grupează peste 80 de avocați și consultanți, din care 16 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional