News

Noi Avocați Colaboratori Seniori în cadrul PNSA

22 martie 2024

Popovici Nițu Stoica & Asociații are plăcerea de a anunța promovarea Andrei Vieriu (Drept Bancar & Finanțări; Piețe de Capital; Drept Penal al Afacerilor) și a Mariei Dima (Energie & Resurse Naturale; Achiziții Publice; Finanțări/PPP, Concesiuni & Infrastructură) în poziţii de Avocaţi Colaboratori Seniori.

PNSAAndra Vieriu și Maria Dima noi Avocați Colaboratori Seniori în cadrul PNSA

Andra Vieriu este specializată în dreptul penal al afacerilor. De asemenea, Andra oferă consultanță în proiecte privind piețele de capital și într-o gamă largă de chestiuni corporative și comerciale, asociate în principal cu aspecte de guvernanță corporativă și de reglementare.

Maria Dima are experiență semnificativă în domeniul achizițiilor publice și al concesiunilor, fiind implicată, de asemenea, în proiecte legate de dreptul administrativ, dreptul public și dreptul Uniunii Europene.

Înființată în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. Popovici Nițu Stoica & Asociații grupează peste 80 de avocați și consultanți, din care 16 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional