Press Reviews

Înca un 'name partner' în BIG4-ul avocaturii de business. Filosofia 'building from within' îl propulseaza pe Bogdan C. Stoica în ierarhia Popovici Nitu Stoica & Asociatii

BizLawyer | 02 Octombrie 2015

Filosofia firmei de a se dezvolta prin forta oamenilor pe care i-a “crescut” si pe care i-a promovat pana la pozitia suprema, de partner, atunci cand acestia confirma asteptarile, a fost cartea castigatoare pentru Popovici Nitu Stoica & Asociatii.

PNSA

Bogdan C. Stoica, avocat de tranzactii recunoscut de directoarele internationale si de jucatorii din piata drept unul dintre cei mai buni consultanti de M&A, a devenit „name partner”, firma Popovici Nițu & Asociații schimbandu-si de la 1 octombrie numele in Popovici Nițu Stoica & Asociații.

Bogdan C. Stoica va continua să coordoneze grupul de practică Corporativ al firmei şi va activa totodată ca Deputy Managing Partner.

Odata cu promovarea sa în poziția de avocat asociat titular si cu schimbarea denumirii, Popovici Nițu Stoica & Asociații şi-a relansat și pagina de internet, acum la www.pnsa.ro.

Noul partener inscris in logo-ul firmei s-a alaturat casei de avocati in urma cu 16 ani, fiind promovat ca avocat asociat in 2005. De-a lungul timpului, el a coordonat tranzactii mari si complexe, fiind probabil cel mai activ avocat de M&A si unul din expertii de top in fuziuni si achizitii in Romania. Printre clientii asistati de noul „name partner” al firmei de avocati se numara companii de talie mare, locale sau internationale si fonduri de investitii cu activitate in Romania.

"Building from within" – secretul stabilitatii si cresterii firmei

Mai mult, acel « Building from within » a ferit firma de cutremurele generate de plecarile unor parteneri care au luat cu ei echipe si clienti, asa cum s-a intamplat in mai toate marile societati de avocati de pe piata locala. Acesta este de fapt si „secretul” stabilitatii firmei care a preferat intotdeauna sa promoveze parteneri din interior, pe baza meritelor acestora, fara a tensiona prin lungi asteptari sau judecati nedrepte palierele inferioare de senioritate.

Evolutia firmei a marcat un curs continuu ascendent. Reamintim ca, in urma cu 20 de ani, Ernest Popovici si cativa colaboratori au infiintat Popovici & Asociatii. Florian Nitu s-a alaturat firmei la sfarsitul anului 2002 si a devenit Managing Partner,  iar Ernest Popovici a devenit Senior Partner. Cinci ani mai tarziu, Florian a devenit avocat asociat titular, iar firma si-a schimbat denumirea in Popovici Nitu & Asociatii. Daca in 1995 Popovici & Asociatii avea 2 asociati si 7 avocati colaboratori, in 2007 ajunsese la 6 asociati si 40 de avocati colaboratori. De atunci, Florian a continuat sa ramana implicat ca Managing Partner. Astazi, in 2015, Popovici Nitu Stoica & Asociatii are 10 asociati si 70 de avocati colaboratori, iar Bogdan C. Stoica este promovat avocat asociat titular. Firma devine Popovici Nitu Stoica & Asociatii, iar Bogdan este ales Deputy Managing Partner.

Parteneriat bazat pe performanta

Cu ocazia lansării noii denumiri, Florian Nițu (foto centru), Managing Partner, a declarat: “Este un pas firesc în strategia de dezvoltare a Firmei. Creştem din interior, organic, într-un parteneriat bazat pe performanță şi coeziune, democratic şi transparent”.

Bogdan C. Stoica, la rândul său, a spus: “Inițiativa şi decizia asociaților mei, unanime, mă bucură şi mă obligă deopotrivă. Le mulțumesc pentru încredere şi îi asigur de întregul suport şi în noul meu rol!”

Ernest Virgil Popovici (foto stanga), Senior Partner, a declarat: “În cei 15 ani de când lucrăm împreună, Bogdan a contribuit semnificativ la expansiunea Firmei. Prin cooptarea lui ca asociat titular reconfirmăm unul din principiile noastre fundamentale potrivit căruia fiecare avocat are o posibilitate reală de creștere, inclusiv aceea de a deveni name partner, dacă rezultatele sunt pe măsură”.

Înființată în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România, activând în principal în tranzacții private în care reprezintă, de regulă, interesele unor companii multinaționale. Popovici Nițu Stoica & Asociații grupează peste 80 de avocați şi consultanți, din care 10 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul economic şi profesional.

Sursă: BizLawyer

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional