Press Reviews

Popovici Nițu Stoica & Asociații a asistat Auchan în preluarea rețelei OK Supermarket. Ce avocați au fost implicați în proiect

BizLawyer | 07 Decembrie 2017

Avocații firmei Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA), cu care francezii lucrează în mod tradițional pe piața locală, au asistat Auchan în alte cateva tranzacții anul acesta.

Firma de avocați Popovici Nițu & Asociații (PNSA) a oferit consultanță filialei locale a grupului francez Auchan în tranzacția prin care aceasta a preluat rețeaua de magazine OK Supermarket, deținută de familia Farr. OK Supermarket are două magazine în București și câte unul în Balotești și Otopeni. Acestea vor fi operate sub brandul My Auchan pe care compania îl foloseşte pentru segmentul de proximitate.

PNSA
Popovici Nițu Stoica & Asociații a asistat Auchan în preluarea rețelei OK Supermarket.

Potrivit informațiilor BizLawyer, din echipa PNSA coordonată de Bogdan C. Stoica (Partener) și Andreea Hulub (Managing Associate), au facut parte și avocații Claudia Salomia, Ioana Dumitru, Camelia Constantin și Dragos Iamandoiu.

Avocații firmei Popovici Nițu Stoica & Asociații, cu care francezii lucrează în mod tradițional pe piața locală, au asistat Auchan în alte câteva tranzacții anul acesta. Ei au fost alături de retailer în proiectul prin care Auchan a intrat pe segmentul magazinelor de mici dimensiuni, printr-un parteneriat cu Petrom și în achiziția terenului pe care Plaza Centers voia să construiască un mall în Timișoara.

Cu 11.000 de angajați, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei și o cifră de afaceri ce depășește un miliard de euro, Auchan este unul dintre principalii jucători pe piața locală de retail.

OK Supermarket a înregistrat, în 2016, afaceri de 14,7 milioane de lei și pierderi de aproape 150.000 de lei.

Autor: A. D.
Sursă: BizLawyer

Articol publicat în ediția online a BizLawyer din data de 07.12.2017

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional