Press Reviews

Popovici Nițu Stoica & Asociații a contribuit la noua optică de business a Optical Network, societate achiziționată de Innova Capital

Legal Marketing | 15 iulie 2019

Fondul de investiții Innova Capital preia firma românească Optical Network, care operează o rețea de 55 de magazine: 37 sunt sub brandul Optiblu și 18 poarta eticheta Klarman.

PNSA
Bogdan C. Stoica, Dragos Iamandoiu, Ioana Avram și Claudia Salomia - PNSA

Popovici Nițu Stoica & Asociații a asistat compania Optical Network, echipa de avocați fiind coordonată de Bogdan C. Stoica, Partner. Echipa extinsa a fost formata din Dragoș Iamandoiu, Senior Associate, Ioana Avram și Claudia Salomia, Associates.

Operațiunile de retail ale rețelei optice sunt completate de activitățile sale de distribuție, iar compania operează și două magazine de comerț electronic in România, ca parte a abordării omnichannel a clienților.

Fondul, cu sediul în Varșovia (Polonia), a preluat întreaga participație a firmei, asigurând că va implementa planuri pentru dezvoltarea în continuare a rețelei optice, îmbunătățirea ofertelor de produse și a calității serviciilor clienților, precum și dezvoltarea rețelelor actuale de distribuție.

Optical Network este o extensie a Sensiblu, lanț de farmacii cumpărat de grupul ceh Penta, dezvoltându-se apoi într-o rețea de magazine cu o strategie de marketing proprie.

Optical Network este controlată de două firme înregistrate în Cipru și de firma de investiții Cylatrea Investments Ltd și a înregistrat în 2018 afaceri de 57,7 milioane lei și un profit net de 3,8 milioane lei, cu peste 300 de angajați.

Articol publicat în ediția online a Legal Marketing din data de 15.07.2019

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional