News

PNSA consiliază Meta Estate Trust cu privire la oferta publică iniţială și listarea acțiunilor pe piața AeRO a BVB

20 iulie 2022

PNSA oferă consultanță juridică pentru Meta Estate Trust, o companie de tip holding ce activează în sectorul imobilar printr-un model investițional în premieră pe piața din România, cu privire la realizarea ofertei publice iniţiale, urmată de listarea acțiunilor pe piața AeRO a Bursei de Valori București.

PNSAMeta Estate Trust dă startul IPO-ului și vizează majorarea capitalui social cu 25 milioane lei

Meta Estate Trust vizează majorarea capitalului social cu 25 de milioane de lei, o creștere cu 33% comparativ cu capitalul social actual.

"Meta Estate Trust aduce, pe piaţa din România, un model de business inovator, agil şi mai ales rezilient în perioadele de incertitudine şi de corecţie a pieţei. Realizarea IPO-ului, urmat de listarea pe piaţa secundară a Bursei de Valori Bucureşti a fost, încă de la început, parte din strategia de business a companiei deoarece ne dorim să punem la dispoziţia celor interesaţi de piaţa imobiliară o alternativă atractivă investiţiilor tradiţionale ce oferă protecţie la inflaţie în contextul economic actual şi, de asemenea, lichiditatea oferită de piaţa de capital", a declarat Eugen Voicu, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Meta Estate Trust.

Echipa PNSA este coordonată de Bogdan C. Stoica (Avocat Asociat) împreună cu Claudia Salomia (Avocat Colaborator Senior).

****

Comunicatul de presă publicat de Meta este disponibil aici.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional