News

Popovici Nițu Stoica & Asociații alături de Simona Halep în decizia istorică a Curții de Arbitraj Sportiv

6 martie 2024

PNSA a reprezentat-o cu succes pe Simona Halep – fost lider mondial WTA și client al firmei în întreaga sa carieră, în victoria istorică în fața Curții de Arbitraj Sportiv (TAS/CAS), într-un caz de referință care a captat atenția mondială în ultimul an.

PNSAFoto: Simona Halep (REUTERS/Denis Balibouse)

La data de 22 septembrie 2023, Tribunalul Independent ITF a suspendat-o pe doamna Halep pe o perioadă de patru ani pentru presupuse încălcări ale regulilor antidoping. În februarie 2024, Simona Halep a atacat la TAS decizia Tribunalului Independent ITF. Într-o decizie de referință luată în unanimitate, TAS a admis parțial recursul depus de doamna Halep, a anulat decizia Tribunalului Independent ITF și a redus semnificativ perioada de suspendare a doamnei Halep de la patru (4) ani la nouă (9) luni. Decizia TAS este definitivă.

Bogdan C. Stoica, avocat asociat coordonator, a condus echipa PNSA care a acordat consultanță cu privire la toate aspectele legate de caz încă de la începutul acestuia la sfârșitul anului 2022 și a făcut parte din echipa internațională de avocați care a reprezentat-o pe doamna Halep pe parcursul tuturor procedurilor legale în fața Tribunalului Independent ITF și TAS.

"Suntem onorați și recunoscători pentru încrederea acordată de Simona Halep de a o reprezenta în acest proces complex și dificil", a declarat Bogdan C. Stoica.

PNSA o reprezintă cu mândrie pe Simona Halep în toate problemele sale juridice și fiscale încă din 2013.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional