News

PNSA a asistat Ameropa Grains cu privire la vânzarea unei foste platforme industriale din Constanța către Hornbach

27 aprilie 2021

PNSA a asistat recent Ameropa Grains, unul dintre cei mai mari traderi de cereale din România, cu privire la vânzarea către Hornbach a unei foste platforme industriale din Constanța.

PNSAAmeropa Grains vinde o fosta platformă industrială din Constanța către Hornbach

Proiectul, derulat pe durata a aproximativ 2 ani, a presupus asistență în procesul de due diligence tehnic și juridic, pregătirea și negocierea documentației tranzacției, asistență în procesul de îndeplinire a condițiilor suspensive, inclusiv în ce privește procesul de demolare a construcțiilor preexistente și dezvoltare arhitecturală a activelor ce fac obiectul tranzacției.

Echipa PNSA a fost coordonată de Bogdan C. Stoica (Partner), împreună cu Codrin Luță (Managing Associate) și Ioana Lazăr (Associate), cu sprijinul colegilor de la PNSA Tax, Raluca Rusu (Tax Partner).

Ameropa Grains, este unul dintre cei mai mari integratori agrobusiness și exportatori de cereale şi semințe oleaginoase, precum și unul dintre cei mai mari distribuitori de îngrășăminte, semințe şi substanțe chimice de protecție a plantelor pentru agricultura din România. Ameropa Grains România este parte a grupului de companii Ameropa din Elveția, care deține în România, atât Combinatul de Îngrășăminte Azomureș, cât și Chimpex, unul dintre cei mai mari operatori din portul Constanța. Ameropa este prezentă în 30 de țări și are o expunere globală în piețele tradiționale pe cinci continente.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional