News

PNSA a asistat AFI Europe, una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliară, management și investiții în domeniul imobiliar, care operează în Europa Centrală și de Est, cu privire la achiziția clădirii de birouri Bucharest Financial Plaza, cunoscută drept clădirea "Bancorex", unul dintre cele mai emblematice proiecte de clădiri de birouri din București și un simbol arhitectural, de la fondul austriac de investiții imobiliare IMMOFINANZ.

PNSAPopovici Nițu Stoica & Asociații a asistat AFI Europe în achiziția Bucharest Financial Plaza de la IMMOFINANZ

Finalizată în 1998, Bucharest Financial Plaza a fost prima clădire modernă de birouri din București și cea mai înaltă din centrul orașului, având o suprafață construită de 38.703 mp. AFI Europe vizează transformarea acestei prorpietăți emblematice într-un proiect modern, de Clasa A, cu utilizare mixtă, care să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate.

PNSA a acordat consultanță juridică pe parcursul întregului proces de achiziție, de la asistență în procesul de due diligence juridic și fiscal, până la pregătirea și negocierea documentației tranzacției, semnare și transferul proprietății.

Echipa PNSA a fost coordonată de Florian Nițu (Managing Partner), cu sprijinul colegilor Ioana Șampek (Partner), Ela Marin (Managing Associate), Ana Maria Popa (Managing Associate), Adrian Nica (Counsel), Mihaela Ion (Partner), Veronica Culcea (Senior Associate), Diana Dobra (Senior Associate), Bogdan Pîrvu (Associate) și Ruxandra Păsărică (Associate).

PNSAEchipa PNSA care a asistat în procesul de achiziție

 

Valid XHTML 1.0 Transitional