News

PNSA a asistat Orange cu privire la achiziția pachetului majoritar din acțiunile Telekom Romania Communications

16 Noiembrie, 2020

Popovici Nițu Stoica & Asociații a asistat Grupul Orange cu privire la achiziția unui pachet de control de 54% din acțiunile Telekom Romania Communication, unul dintre liderii pieței de servicii de telecomunicații fixe din România.

PNSAGrupul Orange achiziționează pachetul de control de 54% din acțiunile Telekom Romania Communication

Prin infrastructura de rețea pe care o deține, Telekom Romania Communication furnizează servicii de telefonie fixă, internet în bandă largă și televiziune pentru 5 milioane de clienți, în timp ce 90.000 km de rețea de fibră optică conectează aproximativ 3 milioane de gospodării. De asemenea, furnizează servicii convergente fix-mobil pentru aproximativ 881.000 de clienți. Acești clienți vor migra către rețeaua mobilă Orange România după finalizarea tranzacției.

PNSA a acordat consultanță juridică pe aspecte de drept românesc pe parcursul întregului proces de achiziție, în colaborare cu firma de avocatură D’Ornano Partners, condusă de partenerul fondator, François d'Ornano.

Echipa PNSA a fost coordonată de Bogdan C. Stoica (Avocat Asociat M&A) şi Irina Ivanciu (Avocat Asociat) și a inclus colegi din departamentele specializate: drept societar & comercial - Ioana Avram (Avocat Colaborator Senior) și Claudia Salomia (Avocat Colaborator Senior); TMT & IP - Camelia Constantin (Avocat Colaborator Coordonator); concurență - Mihaela Ion (Avocat Asociat) și Laura Ambrozie (Avocat Colaborator Coordonator); drept penal al afacerilor – prevenţie & apărare - Alexandru Ambrozie (Avocat Asociat) și Ana Stoenescu (Avocat Colaborator Senior); dreptul muncii - Ioana Cazacu (Avocat Colaborator Coordonator); protecția datelor cu caracter personal - Luana Dragomirescu (Avocat Colaborator Coordonator); achiziții publice - Ramona Pentilescu (Avocat Colaborator Coordonator), precum și alți avocați PNSA din departamentele de tranzacții imobiliare, litigii și drept bancar & finanțări.

Norton Rose Fulbright a acordat consultanță juridică pe aspecte de drept englez.

****

Înființată în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România.

Popovici Nițu Stoica & Asociații grupează peste 80 de avocați și consultanți, din care 16 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional